Πορτογαλικά σενάρια για τον Μπακάκη

Πορτογαλικά σενάρια για τον Μπακάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpakakis-μπακακηςΑΕΚ είχε χθες το πρόγραμμα στην τηλεόραση και στις 17:50, είχα πάρει τη θέση μου στο καφενείο, με στριμμένο τσιγάρο και μόλις τελείωνα το ανακάτεμα του φραπέ. Πριν πιω την πρώτη τζούρα, κάνω απαραιτήτως δώδεκα  κύκλους (από αριστερά) με το καλαμάκι.

Δοκιμάστε κι εσείς και θα με θυμηθείτε. Προσοχή μόνο μην κάνετε λάθος στο μέτρημα. Αλλο αποτέλεσμα κάνουν οι έντεκα κύκλοι κι άλλο οι δεκατρείς. Καμία σχέση. Οι κύκλοι επίσης, να μην είναι ούτε αργοί, ούτε γρήγοροι. Μέση ταχύτητα. Και μιλάω μόνο για φραπέ, έτσι; Τους άλλους δεν τους πίνω, γιατί δεν με πειράζουν στα νεύρα, όπως με πειράζει ο φραπές.

Εβλεπα, λοιπόν, το ΑΕΚ-Παναχαϊκή και αναρωτιόμουν αν η ΑΕΚ έχει πάρει τον Ελντερ Μπαρμπόσα ή κάναν άλλον. Κανέναν Τάκη ή Σούλη Μπαρμπόσα. Αν είναι ο ορίτζιναλ αυτός που παίζει όλο το χρόνο με την ΑΕΚ, εγώ είμαι ο γιατρός του χωριού και όχι ο Τρελός. Για τον Κρισάντους, μη με πιέζετε, δεν θα πω τίποτα ακόμα. Θέλω να του δώσω 5-6 χρόνια μέχρι να τον κρίνω. Και στα 40 του, θα κάνω ταμείο.

Είδα βεβαίως και το ωραίο γκολ του Μπακάκη, στο φινάλε. Αντε μπας και πάρει τα πάνω του ο μικρός, διότι ήταν ντεφορμέ, εδώ και καιρό. Και χθες ντεφορμέ έδειχνε, αλλά τώρα με το γκολ, μπορεί να ξυπνήσει. Μαθαίνω ότι του έχει φάει τα αυτιά ο Πορτογάλος μάνατζερ που έχει. Του λέει ότι θα τον πάει σε έναν από τους μεγάλους της Πορτογαλίας και μου φαίνεται πως τον έχει αποσυντονίσει. Νωρίς δεν είναι ακόμα για μεταγραφή;

Πηγή: Sportday

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X