Μυροφορίδης: «Οι υπόλοιποι δεν κάνουν ούτε ευκαιρία με την ΑΕΚ»

Μυροφορίδης: «Γεμάτο γήπεδο με ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
miroforidisΟ τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για τη νίκη των «κυανόλευκων» επί της ΑΕΚ και για τη συνέχεια των πλέι – οφ.
«Ο Ηρακλής κάθε βδομάδα αποδεικνύει πως είναι εδώ. Η ομάδα έκανε αυτό που ήξερε απέναντι σε έναν αντίπαλο που οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε ευκαιρία. Κερδίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Ο κόσμος έδωσε ένταση, πάθος και κερδίσαμε μια ομάδα πολύ δύσκολη για τη Φούτμπολ Λιγκ. Προηγηθήκαμε κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως μετά το γκολ ήμασταν καλύτεροι. Το παιχνίδι ήταν το καλύτερο της Φούτμπολ Λιγκ και ένα από τα καλύτερα που έγιναν φέτος την Ελλάδα. Οι δύο ομάδες έδειξαν τι είναι το ποδόσφαιρο και τι συναισθήματα βγάζει. Δεν μπορεί άλλη ομάδα να κερδίσει την ΑΕΚ.
Αυτή την ΑΕΚ που είδαμε δεν μπορούν να την κερδίσουν οι αντίπαλοι μας. Θεωρώ ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα εμείς και η ΑΕΚ θα βγούμε. Δεν μπορούν οι αντίπαλοι μας να κοντράρουν αυτές τις ομάδες με λόγια. Ότι μπορεί να κάνει ο καθένας πρέπει να το αποδεικνύει στο γήπεδο και δεν μπορεί να πανηγυρίζει κάποιος στις κληρώσεις. Ο Ηρακλής δεν φοβάται κανέναν, σέβεται τους πάντες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε τα πάντα και ήταν το ιδανικότερο για έναρξη των πλέι – οφ. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να μας είχε τόσο αφοσιωμένους και θα είχαμε το μυαλό μας σίγουρα στην Ξάνθη και το Κύπελλο».
 
Πηγή: Arena FM 89,4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X