Το πλάνο νίκης στο Καυταντζόγλειο

Ξέρει και από "προσγείωση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goal aravidis me axarnaikoΗ ώρα της πρεμιέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Football League πλησιάζει και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρώτο ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή, το απόγευμα (18.00)) της Κυριακής στο Καυταντζόγλειο.

Ο προπονητής σε μια άσκηση τακτικής στη σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στα Σπάτα, φανέρωσε τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στη Θεσσαλονίκη.

Με τον Ανέστη πιθανότατα κάτω απο τα δοκάρια και τους Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στα δύο άκρα αγωνίστηκαν οι Μπακάκης και Σοϊλέδης. Διαφοροποιήσεις δεν προέκυψαν στις θέσεις των δύο αμυντικών μέσων, αφού Ανάκογλου και Γιόχανσον δύσκολα βγαίνουν από την ενδεκάδα.

Απο κει και πέρα ο Δέλλας επέλεξε να δώσει ρόλο επιτελικού μέσου στον Ντάρκο Ζόριτς, που είχε δίπλα του τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης ήταν στη κορυφή της επίθεσης.

Ασφαλώς και είναι το πρώτο δείγμα γραφής που έχουμε ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Απομένουν ακόμα δύο προπονήσεις και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν αλλαγές.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X