Χωρίς προβλήματα ο Ηρακλής

Χωρίς προβλήματα ο Ηρακλής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Αγωνιστικά και ψυχολογικά σε υψηλό επίπεδο ο Ηρακλής μπροστά στην πρώτη πρόκληση δίχως κανένα πρόβλημα.

Στην τελική ευθεία του πρώτου «τελικού». Ο Ηρακλής είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη να υποδεχθεί την ΑΕΚ με στόχο την πρώτη του νίκη στα Play off. Νίκη ουσίας και πολλαπλών μηνυμάτων. Εντός κι εκτός των «τειχών». Η προετοιμασία συνεχίζεται ακατάπαυστα με τους «κυανόλευκους» να μπαίνουν σε κομμάτια τακτικής μετά από τη διατήρηση στο προηγούμενο διάστημα σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχοντας σαφή εικόνα της ομάδας, έχοντας από καιρό προετοιμαστεί και για τους αντιπάλους καταστρώνει πλάνο νίκης με τον… θετικό προβληματισμό της απώλειας προβλημάτων στην ομάδα. Στην περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη που από ένα χτύπημα στην προπόνηση υπήρχε μια αρχική αναμονή για την κατάστασή του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και είναι ετοιμοπόλεμος.

«Πέφτουν κορμιά»

Από μέρες συμβαίνει. Πλέον ακόμη περισσότερο. Όλοι θέλουν να παίξουν. Να είναι στην ενδεκάδα. Νομοτελειακά δεν γίνεται. Η διάθεση στις προπονήσεις είναι τεράστια και… πέφτουν «κορμιά» σε μια εσωτερική «μάχη» όχι μόνο για τις 11 θέσεις, αλλά ακόμα και για την αποστολή! Αυτό που απορρέει από τα αποδυτήρια είναι μια τεράστια πίστη για νίκες, αυτοπεποίθηση και πλήρη αντίληψη του ότι σ’ αυτές τις ημέρες κρίνονται όλα με αποφασιστικότητα για υλοποίηση των στόχων.

Πηγή: metrosport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X