Ο Ηλίας κάνει γενέθλια στο enwsi.gr: «Τα καλύτερα μου χρόνια στην ΑΕΚ»

Η σημαία (ακόμα μία) στον ιστό της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

atmatsidis-ατματσιδηςΤο όνομα του συνδέθηκε άρρηκτα με την ΑΕΚ. Η ζωή του έγινε ένα με αυτήν την ομάδα. Πόντιος στην καταγωγή, με κοινές προσφυγικές ρίζες, δέθηκε ανεξίτηλα με τον δικέφαλο. Ο Ηλίας Ατματσίδης έχει σήμερα τα γενέθλια του και το enwsi.gr αποφάσισε να σβήσει…κεράκια μαζί του. Και ως δώρο, σε εκείνον αλλά κυρίως προς όλους εμάς που ζήσαμε και όσοι έμαθαν τα κατορθώματα του με τη φανέλα της ΑΕΚ, επιχειρούμε μία αναδρομή στο παρελθόν και ένα βλέμμα στο μέλλον.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Αλλωστε, για εμένα η ΑΕΚ ήταν και είναι πάντα η οικογένεια μου. Μαζί της μεγάλωσα, έγινα σε μεγάλο ποσοστό αυτό που είμαι σήμερα. Εκανα φίλους, γνώρισα αγάπη και αναγνώριση. Στην ΑΕΚ πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πάψω να είμαι οπαδός της», ήταν οι ατάκες του Ηλία προς απάντηση στις ευχές του enwsi.gr για τα γενέθλια του.

Ζητήσαμε από τον Ηλία να ξεχωρίσει την πιο σημαντική στιγμή του με την ΑΕΚ, σε ομαδικό επίπεδο και δεν το σκέφτηκε πολύ. «Κέρδισα πρωταθλήματα και κύπελλα, αλλά για εμένα κορυφαία στιγμή είναι η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η πορεία της. Αντιμετωπίσαμε κορυφαίους αντιπάλους, αλλά δείξαμε πως ήμασταν μεγάλη ομάδα. Με παίκτες που δύσκολα θα βγουν ξανά και θα συγκεντρωθούν σε μία ομάδα»,

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ηλίας έχει αφήσει το στίγμα του. Ουδείς λησμονεί το καθοριστικό πέναλτι στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, την αποφασιστικότητα στο ματς Τσάμπιονς Λιγκ με την Ξάνθη, τα…ρολά που κατέβασε απέναντι στον Ολυμπιακό. «Εγώ θα ξεχώριζα τη διπλή επέμβαση στο ματς με τον ΟΦΗ. Τότε που απέκρουσα πέναλτι, σηκώθηκα ξανά και απομάκρυνα το σουτ του Τσιαντάκη. Νομίζω πως ήταν μια τεράστια επέμβαση», λέει εκείνος. Μια ματιά στο video δεν αφήνει αμφιβολία.

Ο Ατματσίδης ξεχώρισε γιατί πέρα από εκπληκτικός τερματοφύλακας, είχε και χαρακτήρα νικητή. Δεν δίσταζε να τα βάλει με κανέναν, όταν ένιωθε πως εκείνος και η ΑΕΚ αδικούνταν. «Μετάνιωσες για κάτι;», τον ρωτήσαμε. «Με την απόφαση να αποσυρθώ από την Εθνική δεν προστάτεψα τον εαυτό μου και την ΑΕΚ. Εκτοτε, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά βλέπετε όλοι που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο. Ηταν μια θυσία που πήγε στο κενό», τονίζει με πίκρα.

Ο Ηλίας δεν είναι πια ο αίλουρος με τα μαύρα, αλλά φορά τη φόρμα της ΑΕΚ και δουλεύει καθημερινά στα Σπάτα για να βγάλει νέους «Ατματσίδηδες». «Δεν ξέρω αν θα βγάλουμε νέους Ατματσίδηδες ή Μιχαηλίδηδες, αλλά δουλεύουμε καλά και με στόχο να αναδείξουμε παίκτες που θα είναι καλύτεροι από εμάς. Η δουλειά που γίνεται είναι υψηλότατου επιπέδου και πιστεύω πως σύντομα θα αποδώσει καρπούς».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X