Τραβά και άλλο το σχοινί ο ΕΣΑΚΕ, πρόκληση με το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

«H επιστροφή της AEK θα ενισχύσει την Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xalvatzakis Χαλβατζάκης ΑΕΚ ΕΣΑΚΕΕίναι φανερό εδώ και καιρό, πως αρκετοί εντός του ΕΣΑΚΕ δεν βλέπουν με καλό μάτι τη νέα προσπάθεια της ΑΕΚ. Αλλωστε, υπό την ηγεσία του Αγγελόπουλου, η Ενωση σπάει το κατεστημένο του ελληνικού μπάσκετ και διεκδικεί όσα της ανήκουν βάσει ιστορίας και δυναμικής. Ωστόσο, από την πλευρά της Λίγκας δεν σταματούν να κάνουν κινήσεις που συνιστούν πρόκληση της κοινής νοημοσύνης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όσα μεθοδεύτηκαν με το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής.

Ενώ το ματς της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για να διεξαχθούν το Σάββατο, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να ορίσει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου για τη Δευτέρα! Δύο εκ των βασικών ανταγωνιστών της ΑΕΚ δηλαδή στην πρώτη εξάδα, δεν θα παίξουν την ίδια μέρα, αλλά με την ασφάλεια και τη δυνατότητα πλάνου έπειτα από δυο ημέρες. Δίχως να υπάρχει κανένας προφανής λόγος για να συμβεί αυτό και καταπατώντας κάθε έννοια δεοντολογίας.

Προφανέστατα και πρόβλημα δεν μπορεί να είναι για τον ΕΣΑΚΕ οι συμβατικές υποχρεώσεις του με τη Nova. Ακόμα και αν επικαλεστούν κάτι τέτοιο, η απάντηση είναι πως υπήρχαν πολλά ακόμα ματς που θα μπορούσαν να ορίσουν για τη Δευτέρα. Αυτό που οφείλει να προασπίζει μια Λίγκα είναι η εντιμότητα και η τήρηση των κανόνων, μεταξύ ομάδων που έχουν ίδιους στόχους. Και αυτό που αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ με το ματς του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό, είναι πρόκληση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X