Στα... θρανία ο Δέλλας για το UEFA-Pro

Στα... θρανία ο Δέλλας για το UEFA-Pro
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΣτη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από τη Δευτέρα οι Έλληνες προπονητές, που κατέχουν το δίπλωμα UEFA-Pro, μαζί τους και αυτός της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε απουσίασε από την σημερινή προπόνηση και το ίδιο θα συμβεί και στην αυριανή των Σπάτων.

Αφορμή αποτελεί η έναρξη των εργασιών για την επιμόρφωσή τους ώστε να επικυρωθεί η αναγκαία συνθήκη του προγράμματος βάσει της συμφωνίας μεταξύ της ευρωπαϊκής και της ΕΠΟ.

Την έναρξη των εργασιών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο κήρυξε ο κοσμήτορας του ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Σπυρίδων Κέλλης και ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Κοσμάς Χριστούλας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των σχολών, Αριστοτέλη Μπατάκη και του εκπαιδευτή Μιχάλη Μητροτάσιο.

Οι προπονητές, που δίνουν το παρών είναι οι εξής: Αλεξίου Αλέξανδρος, Βεργέτης Στάικος, Βοσνιάδης Αλέξανδρος, Γκούμας Ιωάννης, Δέλλας Τραϊανός, Διγκόζης Άγγελος, Ελευθερόπουλος Δημήτριος, Θέος Αναστάσιος, Κοκολάκης Γεώργιος, Καλύκας Δημήτριος, Κατσικάς Νικόλαος, Κατσούλης Ιωάννης, Κολομπούρδας Νικόλαος, Μαρτάκος Γεώργιος, Μεταξάς Θωμάς, Μπάρδας Αθανάσιος, Μπιζάς Γρηγόριος, Νικοπολίδης Αντώνιος, Ντίσιος Ευάγγελος, Παπανώτας Νικόλαος, Παπαπαναγής Φώτιος, Ρότσα Χουάν Ραμόν, Σίμος Γεώργιος, Στοίνοβιτς, Ζόραν, Χαραλαμπίδης Απόστολος.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε η απονομή των διπλωμάτων UEFA-B στους αποφοιτήσαντες του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X