Το θέμα Σκόκο επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ τις επόμενες μέρες

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

skokoΤο enwsi.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό για όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ της ΑΕΚ και της πλευράς του Σκόκο, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένας παίκτης ο οποίος συν τοις άλλοις προσωπική επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να τον ξαναδεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου και αυτοί του Αργεντινού έχουν ήδη κάνει δύο επαφές συζητώντας το ενδεχόμενο επιστροφής του Σκόκο στην ΑΕΚ, χωρίς όμως προς το παρόν να έχουν προχωρήσει σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι ότι η Ένωση τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, βάζοντας πλέον στο “τραπέζι” των συζητήσεων πιο συγκεκριμένα δεδομένα. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ένα από τα βασικά στοιχεία που θα κρίνουν την συγκεκριμένη υπόθεση είναι η απόφαση του ίδιου του παίκτη για την επιστροφή του ή όχι στην Ελλάδα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να γνωρίζουν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ αν θα συνεχίσουν να έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους ατζέντα το όνομα του Αργεντινού ή αν θα στραφούν σε άλλη επιλογή ονόματος από το εξωτερικό που θα κάνει τη διαφορά και συγχρόνως γκελ στον κόσμο. Το βέβαιο είναι ότι όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της σεζόν τόσο αναμένεται να εντείνεται η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X