Η συνάντηση κορυφής θα κρίνει τα πάντα στις μεταγραφικές εξελίξεις της ΑΕΚ

«Παράθυρο» για μεταγραφές, αποφάσεις με την παρουσία «τίγρη» στο Πήλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

μελισσανιδης μπαγεβιτς μιλοβανοβιτς melissanidis bajevic milovanovicΗ επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ταξίδι του στο εξωτερικό ήταν αναμενόμενο να αποτελέσει το σημείο κλειδί στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μετά τα ταξίδια που έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Βραζιλία και σε ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και μετά τις επαφές στην Ελλάδα είναι απόλυτα έτοιμος για να ενημερώσει τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας σχετικά με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Ο Μελισσανίδης είναι άλλωστε αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το πόσα χρήματα θα δοθούν (τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή) για να κλειστούν από τώρα κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν το ρόστερ του Δικεφάλου την επόμενη μεταγραφική σεζόν.

Αυτό που ήθελε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν να εκμεταλλευθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το διάστημα της απουσίας του ισχυρού άνδρα της ομάδας με σκοπό να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με εκπροσώπους παικτών και να πάει στη συνάντηση κορυφής με συγκεκριμένα ποσά και δεδομένα για κάθε υποψήφιο μεταγραφικό στόχο. Απ’ τη συνάντηση αυτή άλλωστε αναμένεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό και ο αριθμός των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών για τους οποίους θα κινηθεί η Ένωση, έτσι ώστε να είναι σε θέση ο Μιλοβάνοβιτς να επικεντρωθεί στους ξένους παίκτες που του έχουν προταθεί. Αυτό και όλα τα υπόλοιπα “ανοιχτά” μεταγραφικά ζητήματα θα συζητηθούν μεταξύ των υπευθυνων της ΑΕΚ για να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X