Αραβίδης: "Και τώρα η κούπα"

Αλλιώς περίμενε ο Αραβίδης τα πρώτα του γενέθλια στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΟ Χρήστος Αραβίδης μίλησε στο “novasports.gr” για την κόντρα με τον Ηρακλή με στόχο την πρωτιά στη Football League και για τα πλέι οφ.

“Σίγουρα καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων. Καταφέραμε να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτοι και αήττητοι με μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Στα πλέι οφ ξεκινάμε με μεγάλη βαθμολογική διαφορά και πλέον πάμε να κατακτήσουμε τον στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου”, τόνισε αρχικά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και συνέχισε:

“Όλο αυτό το διάστημα είχαμε επικεντρωθεί κυρίως στον διικό μας όμιλο και στο πως θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε όλοι ότι ο Ηρακλής διαθέτει ένα καλό σύνολο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβόμαστε. Σεβόμαστε τον Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα άξια σεβασμού, αλλά έχουμε δείξει ότι με τη θέληση που έχουμε μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε”.

Σε ότι αφορά στον στόχο που έχει θέσει ο ίδιος για τον εαυτό του μέχρι το φινάλε της σεζόν υποστήριξε:

“Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που θέλει να σταματάει να πετυχαίνει στόχους. Μέσα από την ομάδα κι εγώ πρέπει σε κάθε παιχνίδι να θέτω διαφορετικούς στόχους και για τον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά και για την ομάδα. Χαρά μου είναι να βοηθάω το σύνολο και σίγουρα να πετυχαίνω πράγματα για τον εαυτό μου”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X