Οι επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ για την άμεση έναρξη εργασιών στο νέο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo5Αν και η σημερινή μέρα δεν προσφέρεται για μεγάλες συναντήσεις, είναι βέβαιο πως στο πίσω μέρος του μυαλού των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων βρίσκεται το θέμα του γηπέδου. Και κυρίως, οι επόμενες κινήσεις που θα υπάρξουν από την πλευρά της ΑΕΚ, ώστε το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσουν τα έργα. Αλλωστε, έπειτα από τις θετικότατες εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, όλοι περιμένουν να υπάρξουν άμεσα και έμπρακτες αποδείξεις των νέων δεδομένων.

Επειτα και από τη διαβεβαίωση του Σταύρου Κοντονή για αποκατάσταση της αδικίας, αλλά και το πολλαπλό μήνυμα που εστάλη για σεβασμό στις αποφάσεις του ΣτΕ, η ΑΕΚ προχωρά μετά από καιρό σε κλίμα συναίνεσης. Κάτι που θα συνεχιστεί και τις προσεχείς εβδομάδες. Ακόμα και μετά την έγκριση της οικοδομικής άδειας, η Ενωση δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, αλλά θα ζητήσει από την κυβέρνηση και τον δήμο να καθίσουν σε τραπέζι διαπραγμάτευσης για να υπάρχει συμφωνία εξ αρχής.

Στην ΑΕΚ πάντως υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί. Εξίσου σημαντικό, πως ο Δημήτρης Ανδριόπουλος κατέστησε ξεκάθαρο προς όλους, πως το οικονομικό είναι εξασφαλισμένο τουλάχιστον για το πρώτο στάδιο της διαδικασίας. Αλλά είναι βέβαιο, πως μόλις ξεκινήσουν και επίσημα τα έργα, ο Μελισσανίδης θα μπορέσει να κινηθεί και να κλείσει το επενδυτικό σχήμα που θα στηρίξει το γήπεδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X