Ηχουν…καμπάνες για την «Αγιά Σοφιά»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Είναι τόση η προσμονή και η επιθυμία, που κάθε μέρα μοιάζει με αιώνα. Είναι τόσο έντονη η αμφιβολία και η ανησυχία για το «κακό» που παραμονεύει, που κανείς δεν μπορεί να είναι ήσυχος. Και όμως. Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, συνιστούν άλματα που ξεπέρασαν σκοπέλους ετών. Στην Ενωση υπάρχουν πλέον πλατιά χαμόγελα και αισιοδοξία πως φτάσαμε στο φινάλε. Η ΑΕΚ βρίσκεται επί ποδός, ώστε πολύ σύντομα να ξεκινήσει το ταξίδι για το όνειρο της «Αγιά Σοφιάς».

Αν και για τον κόσμο πολλές φορές δεν γίνεται αντιληπτό, είναι αλήθεια πως για την ΑΕΚ ήταν τεράστιο άλμα η απόφαση του ΣτΕ που απέρριψε τις προσφυγές του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και των «17» πολιτών. Προς απόλυτη επιβεβαίωση της αναστροφής του κλίματος, ήρθε και η διατύπωση του νέου δόγματος από πλευράς Πολιτείας, δια στόματος Σταύρου Κοντονή. Η ξεκάθαρη διατύπωση πως άπαντες πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ και η παραδοχή πως υπήρξε αδικία κατά της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι ώστε από την Τρίτη να κινήσουν τις διαδικασίες. Στην Ενωση εκτιμούν πως ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να έχουν λάβει από το ΣτΕ την καθαρογραμμένη απόφαση και στη συνέχεια να προχωρήσουν για την οικοδομική άδεια. Επειτα από την ανταλλαγή εγγράφων με τον δήμο, όλα δρομολογούνται σε κλίμα συναίνεσης. Ο Ανδριόπουλος επιβεβαίωσε πως το οικονομικό σκέλος είναι εξασφαλισμένο σε σημαντικό ποσοστό και όλα δείχνουν πως οι…καμπάνες άρχισαν να ηχούν για την «Αγιά Σοφιά» της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X