Εκνευρισμός στην ΑΕΚ για τα σενάρια καθυστέρησης των πλέι οφ της Football League

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο ματς με τον Άλιμο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aekΗ νέα φημολογία που αναπτύχθηκε από την Μεγάλη Πέμπτη και οι τελευταίες πληροφορίες που φέρνουν την έναρξη των πλέι οφ της Football League ακόμη και στα τέλη Απριλίου (το Σαββατοκύριακο 25-26/04 για το φύλλο αγώνα Ηρακλής – Λάρισα και όσα έγιναν), έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Σήμερα έγινε εκτενής κουβέντα πάνω στο ζήτημα καθώς το τελευταίο παιχνίδι ήταν στις 4 Απριλίου και τελικά δεν αποκλείεται να υπάρχουν 20 ημέρες απραξίας για την έναρξη των πλέι οφ.

Και αυτό για μια ομάδα με τον ρυθμό της ΑΕΚ και την ποιότητα της, είναι τροχοπέδη. Και ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να αποφεύγει τα μεγάλα «νεκρά» διαστήματα, για αυτό και περιμένει με αγωνία την απόφαση της Football League.

Κάτι για το οποίο αναμένεται άπαντες να ενημερωθούν στην κλήρωση της Τρίτης του Πάσχα, με τον καταρτισμό του πλήρους προγράμματος.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X