Ο Δέλλας στο enwsi.gr για τα δύο χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ: «Δεν το μετάνιωσα ποτέ»

Ο Δέλλας στο enwsi.gr για τα δύο χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ: «Δεν το μετάνιωσα ποτέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓ ÁÅÊ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)«Όταν δέχτηκα την πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ το 2013, δεν το σκέφτηκα πολύ. Για να είμαι ακριβής, δεν λειτούργησα με τη λογική, αλλά με την καρδιά. Ολοι αντιλαμβάνονταν πως ήταν αυτοκτονικό να μπω μπροστά εκείνη τη στιγμή, αλλά η καρδιά μου έλεγε ναι. Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω, ότι δεν το μετάνιωσα ποτέ». Τάδε έφη Τραϊανός Δέλλας. Στη συμπλήρωση δύο ετών από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο «Κολοσσός» μίλησε στο enwsi.gr για όσα έζησε.

Εάν κάποιος επιχειρήσει να γυρίσει τον χρόνο πίσω, δεν θα μπορέσει να μη συμφωνήσει με τον Δέλλα. Η ΑΕΚ βάδιζε στην καταστροφή, οι προσπάθειες που είχαν γίνει για διορθωτικές κινήσεις αποδείχτηκαν κατώτερες των προσδοκιών και όλα έδειχναν πως είχαν δρομολογηθεί. Ο Δέλλας δεν φοβήθηκε μήπως χαλάσει το όνομα του, δεν σκέφτηκε καν πως οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να ξεκινήσει την προπονητική καριέρα του. Ηταν πάντα στρατιώτης της ΑΕΚ, έκρινε πως ήρθε η στιγμή να γίνει στρατηγός.

Η ΑΕΚ πόνταρε πάνω του. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό για την παραμονή του Δέλλα στο τιμόνι της ομάδας. Δεν λάθεψαν, καθώς ο «Κολοσσός» επιβεβαιώνει καθημερινά πως η Ενωση κερδίζει το στοίχημα. Είναι ένας προπονητής με ηγετικά χαρακτηριστικά, προσωπικότητα, τη δική του φιλοσοφία, που δημιουργεί μια ΑΕΚ που θα γράφει στην ταυτότητα το όνομα του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X