Δεν συμφωνούν ούτε για τον αριθμό των ομάδων

«Τρένο» πάει η εξυγίανση: Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ο Μποροβήλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

marinakis-borovilos-μαρινακης-μποροβηλοςΣτη Super League ευαγγελίζονται μια πιο ανταγωνιστική διοργάνωση 14 ομάδων για το εγγύς μέλλον, αλλά η τριμελής επιτροπή δεν μπορεί να συμφωνήσει ούτε στην προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης και οι πρόεδροι των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, οι Γιώργος Μποροβήλος και Σπύρος Καλογιάννης, συναντήθηκαν για να καταλήξουν στις τελικές εισηγήσεις, ωστόσο προέκυψε αδιέξοδο και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετατεθεί το περιβόητο «14άρι» για την περίοδο 2017-18. Εδώ άλλωστε διαφωνούν για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Super League της σεζόν 2015-16.

Ο Γιώργος Μποροβήλος εκπροσωπώντας τις ΠΑΕ της μεγάλης λίγκας πρότεινε να πέφτει μία ομάδα απευθείας και η άλλη να δίνει μπαράζ με τον 2ο της Football League. Αν όμως εφαρμοστεί αυτό εγκυμονεί ο κίνδυνος να εξελιχθεί η μεγάλη κατηγορία σε ένα κλειστό κλαμπ.

Γι’ αυτό και ο Σπύρος Καλογιάννης από την πλευρά του ζήτησε να ισχύσει ο απευθείας υποβιβασμός δύο ομάδων, με τις θέσεις να αναπληρώνονται από δύο ομάδες της Football League. Από κει και πέρα πρότεινε όταν η Football League γίνει ένας όμιλος 18 ομάδων (του χρόνου θα έχει 20) να μην υποβιβάζονται τέσσερις, αλλά δύο. Εκεί όμως ήταν η σειρά της ΕΠΟ να διατυπώσει ενστάσεις, αφού η Γ’ Εθνική έχει 4 πρωταθλητές (όσοι και οι όμιλοί της), οπότε δεν γίνεται να υποβληθούν και σε διαδικασία μπαράζ για να ανέβουν μόνο οι δύο.

πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X