"Κλειδί" για τις μεταγραφές η επιλογή που θα γίνει στις θέσεις μη κοινοτικών παικτών

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic milovanovicΗ ΑΕΚ θέλει να πραγματοποιήσει μια όσο το δυνατόν πιο “ηχηρή” επιστροφή στη Super League και για το λόγο αυτό οι υπεύθυνοι της ομάδας προσπαθούν να κάνουν τις πιο στοχευμένες επιλογές, με τις οποίες θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Όπως αποδεικνύεται μάλιστα από τα δύο ταξίδια του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία, αλλά κι απ’ το γεγονός ότι ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου ρίχνει συνεχώς το βλέμμα του σε παίκτες από το εξωτερικό, στην ΑΕΚ θέλουν να δώσουν μεγάλη προσοχή στους ξένους (μη κοιτικούς) ποδοσφαιριστές.

Έχοντας ως δεδομένο ότι οι ομάδες της Super League δικαιούνται μέχρι πέντε ξένους στο ρόστερ τους, με βάση την υπάρχουσα κατάσταση στην Ένωση έχουν δικαίωμα για να αποκτήσουν μόλις δύο, αφού αυτή τη στιγμή ξένοι είναι ο Κρισάντους, ο Ζόριτς και ο Φαγιέ. Όλοι οι υπόλοιποι εκτός των Ελλήνων διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο. Κι αν για τον Κρισάντους θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα, μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των δύο νεαρών παικτών από Μαυροβούνιο και Σενεγάλη αντίστοιχα. Αν αποφασιστεί να δοθούν δανεικοί (είτε και οι δύο είτε ένας εκ των δύο) τότε θα “ελευθερωθούν” ανάλογες θέσεις ξένων στο ρόστερ. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα ψάξει για τρεις ή ακόμα και τέσσερις μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Σε περίπτωση όμως που παρθεί η απόφαση να τους δοθεί η ευκαιρία και στη Super League τότε η Ένωση θα αποκτήσει δύο επιπλέον ξένους παίκτες για να στελεχώσει το ρόστερ.

Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να επηρεάσει στη συνέχεια και τις επόμενες επιλογές που θα γίνουν, αφού αν για παράδειγμα υπάρχει η δυνατότητα για μεταγραφή μόλις δύο μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών, τότε η επιλογή θα πρέπει να είναι ακόμα πιο στοχευμένη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφή ξένου παίκτη, κάτι που αναμένεται να συμβεί μόλις ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ της ομάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X