Η επιλογή του Ντιέγκο Μαουρίτσιο στην ατζέντα του Μιλοβάνοβιτς για την επίθεση

Η επιλογή του Ντιέγκο Μαουρίτσιο στην ατζέντα του Μιλοβάνοβιτς για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diego mauricio-ντιεγκο μαουριτσιοΕίναι δεδομένο, πως έπειτα από δύο ταξίδια, παραμονή ημερών και παρακολούθηση δεκάδων αναμετρήσεων, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει σχηματίσει μεγάλη ατζέντα από Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Κατά πληροφορίες, μια επιλογή που αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ – έστω και αν δεν εστίασε πάνω της στο τελευταίο ταξίδι – είναι ο Ντιέγκο Μαουρίτσιο. Επιθετικός περιοχής, που μπορεί να παίξει και στα άκρα, ο οποίος βάζει γκολ με το…τσουβάλι με τη Μπραγκαντίνο.

Βλέπετε, ο 24χρονος επιθετικός δεν είναι τυχαία περίπτωση. Στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρούνταν τεράστιο ταλέντο. Απόδειξη πως ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Βραζιλίας, με την οποία έπαιξε σε 11 ματς, σκοράροντας δύο φορές. Ο Ντιέγκο Μαουρίτσιο έκανε σπουδαίο όνομα στη Φλαμένγκο, με την οποία είχε 55 συμμετοχές σκοράροντας έξι φορές. Ωστόσο, οι επιλογές που έκανε στη συνέχεια δεν τον βοήθησαν.

Ο Ντιέγκο Μαουρίτσιο μεταγράφηκε στην παγωμένη Ρωσία και την Αλάνια, όπου δεν κατάφερε να προσαρμοστεί (έκανε 12 συμμετοχές). Επέστρεψε στη Βραζιλία για τη Σπορτ Ρεσίφε, ενώ τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στην Πορτογαλία με τη Βιτόρια Σετούμπαλ. Επαιξε σε τέσσερα ματς δίχως να σκοράρει και επέστρεψε στη Βραζιλία για τη Μπραγκαντίνο, με την οποία δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του. Και είναι μια επιλογή του Μιλοβάνοβιτς για την επίθεση της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X