Με την είσοδο στο χρηματιστήριο, η ΑΕΚ δεν θα είναι ποτέ ξανά ομάδα του ενός

«Ανοίγεται ο δρόμος για επενδύσεις που μαζί με το γήπεδο μας κάνουν ισχυρούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xrimatistirio london-χρηματιστηριο λονδινουΗ είδηση της συμμετοχής της ΑΕΚ στο Elite program με προοπτική – εντός διετίας – να ενταχθεί στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, αποτελεί αναμφίβολα κορυφαίο γεγονός. Η προοπτική της Ενωσης εκτινάσσεται και είναι βέβαιο πως όσο περνά ο καιρός και αποκαλύπτονται λεπτομέρειες της υπόθεσης, τόσο θα φαίνεται πόσο ελκυστικό γίνεται το «πακέτο» και πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο. Ωστόσο, η μεγαλύτερη κατάκτηση διαφαίνεται ήδη και αφορά τη νέα πραγματικότητα, πως η ΑΕΚ δεν θα είναι ποτέ ξανά ομάδα του ενός.

Ηδη, από την πρώτη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ηγήθηκε της προσπάθειας για αναγέννηση και έβαλε τον σύλλογο στις ράγες, είχε ως βασικό μέλημα την αυτοτέλεια της ΑΕΚ. Δεν ήθελε να είναι μια ομάδα που θα εξαρτάται από εκείνον ή κάποιον άλλον επενδυτή, αλλά μια εταιρεία υγιής, με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, που θα ανήκει στον κόσμο της. Αυτός θα είναι άλλωστε ο βασικός μέτοχος, μέσω της δυνατότητας συμμετοχής στην «Ενωση Φίλων ΑΕΚ», η οποία είναι ήδη ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας.

Με την κίνηση για συμμετοχή στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, η ΑΕΚ εκτοξεύει τη δυναμική της. Μέσω διάθεσης μετοχών θα μπορεί να αντλήσει πόρους, μέσω χορηγιών, συνεργασιών ή και συμμετοχής στο γήπεδο, να προκαλέσει τη συμμετοχή τεράστιων fund της διεθνούς αγοράς. Η ΑΕΚ θα κινείται πλέον με τους αυστηρούς κανόνες του χρηματιστηρίου και είναι ξεκάθαρο, πως θέτει τις βάσεις για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά σε μίζερες και επικίνδυνες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X