Τα επόμενα βήματα της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, μπαίνουν οι μπουλντόζες στα "ιερά" χώματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo-erga-γηπεδο-εργαΕίναι γεγονός, πως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επανέφεραν άκρατη αισιοδοξία στην ΑΕΚ για το γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο πλέον, έπειτα από την πανηγυρική δικαίωση στο ΣτΕ και τη σύγκλιση με τον δήμο, πως τα μεγάλα εμπόδια που είχαν υψωθεί ξεπεράστηκαν. Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ σχολίαζαν χθες προς το enwsi.gr¸ πως πλέον δεν βλέπουν τι μπορεί να συμβεί και να σταματήσει το γήπεδο, με δεδομένο πως υπάρχει νόμος, βούληση και χρήματα.

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στο πλάνο της. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε πως ήδη από χθες το μεσημέρι παραδόθηκαν προς τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, όλες οι μελέτες που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα και πλέον υπάρχει πλήρης φάκελος. Στην Ενωση περιμένουν από τον δήμο κάποιες εγκρίσεις, αλλά παράλληλα και να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ. Αυτά τα στοιχεία θα προστεθούν στον φάκελο της ΑΕΚ στο ΥΠΕΠΑΝ και θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια, ενδεχομένως και μέσα στον Απρίλιο.

Κάποιες πηγές συνέδεαν το ταξίδι του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αμερική – αναχώρησε χθες το μεσημέρι – και με επαφές για το γήπεδο. Παράλληλα, υπήρχε φημολογία πως στο ταξίδι του συνοδεύεται από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο. Πάντως, ο Μελισσανίδης θα κινήσει διαδικασίες για το κλείσιμο του πρότζεκτ με την έναρξη των εργασιών, όταν θα μπορεί να μιλήσει πλέον με αποδείξεις και ονόματα σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X