"Oι οπαδοί της ΑΕΚ ήρθαν για να διακόψουν το ματς"

"Oι οπαδοί της ΑΕΚ ήρθαν για να διακόψουν το ματς"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

isaiadisΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαιάδης και μίλησε για τον τελικό του χάντμπολ και όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως οι φίλοι της ΑΕΚ είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν στο “Παλατάκι” την Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως το πάρτι τίτλων θα συνεχιστεί στον ΠΑΟΚ και φέτος. Οι γυναίκες έχασαν σε ένα πραγματικό ντέρμπι όμως δεν… άνοιξε ρουθούνι και όλη η εκδήλωση κύλησε άψογα. Αντίθετα στον τελικό των αντρών μετά το 14ο λεπτό έγιναν κάποια πράγματα. Αυτοί που ήρθαν από την άλλη ομάδα μπήκαν χωρίς έλεγχο και έγινε μια εκτόξευση από εκείνη την πλευρά. Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί και για αυτό έγινε η εκκένωση. Οι ομάδες κινδύνευαν με αφανισμό σε διαφορετική περίπτωση. Οι ομάδες, οι παίκτες και οι σύλλογοι δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα. Οι εκδρομείς πιστεύω πως ήρθαν για να διακόψουν το ματς. Ευτυχώς έφυγαν πρώτα αυτοί. Πριν έρθουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν έγινε το παραμικρό και δεν έπεσε χαρτάκι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X