Επιστρέφει ο Μιλοβάνοβιτς και μπαίνει σε πρώτο πλάνο το θέμα Σκόκο

«Ο Σκόκο ήδη… μισεί τον γυμναστή μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scoccoΗ επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Βραζιλία για μεταγραφικούς στόχους ουσιαστικά βάζει στην τελική ευθεία τον προγραμματισμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου αναμένεται άμεσα να ενημερώσει τόσο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Τραϊανό Δέλλα, όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όλα όσα είδε και για τις επαφές που πραγματοποίησε με ποδοσφαιριστές (Λούκα κ.α) και με ατζέντηδες. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας άλλωστε είναι να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να κλείσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τα όποια ανοιχτά ζητήματα.

Ένα τέτοιο ζήτημα έχει να κάνει με την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει επανέλθει στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Με εξαίρεση την πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές, πριν το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει άλλη επικοινωνία, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτό είναι κάτι που θα συμβεί σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είναι να επικοινωνήσει άμεσα με τους εκπροσώπους του Αργεντινού για να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και να φανεί αν τελικά προκύψουν προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσει αυτή η υπόθεση για την ΑΕΚ. Γενικά το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ενταθούν οι κινήσεις της Ένωσης για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X