Δέλλας στους παίκτες: "Να αποφεύγουμε τα αβίαστα λάθη"

Έσβησε κεράκια στα Σπάτα ο Δέλλας, ευχές για τα γενέθλια του από το ποδοσφαιρικό τμήμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DELLASΣτο γήπεδο-καρμανιόλα του Ταύρου που αγωνίστηκε χθες η ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπως έχει πράξει σε άλλες περιπτώσεις.

Και ο Τραϊανός Δέλλας αποδέχτηκε την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας η οποία έφτασε σε μια ακόμα νίκη με 2-0. Ο προπονητής έτσι και αλλιώς παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα τις δυσκολίες που υπήρχαν για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Και σήμερα το επανέλαβε ουσιαστικά στους παίκτες του, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση στα Σπάτα.  Ο προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα. «Συγχαρητήρια για τη νίκη, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να τελειώσουμε αυτή την σειρά των αγώνων. Πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άλιμο».

Ο Δέλλας στάθηκε στη κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά και σε κάποια λάθη που έγιναν στο χθεσινό ματς που χρειάζονται προσοχή ενόψει των αγώνων πλέι οφ.

«Σίγουρα δεν βοήθησε η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Κάναμε κάποια λάθη που πρέπει να προσέξουμε. Κάποια αβίαστα λάθη που δεν πρέπει να τα εμφανίσουμε στα πλέι οφ».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X