Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basketΜπορεί ο Ντράγκαν Σάκοτα να αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «τελικός» για το παιχνίδι με τον Άρη, είναι δεδομένο όμως ότι ενδεχόμενη νίκη μπορεί να αλλάξει την μοίρα της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι μπροστά στο κοινό τους έχουν μια μεγάλη ευκαιρία. Να κερδίσουν τον Άρη και να κάνουν το σημαντικότερο βήμα για την είσοδο τους στην τετράδα της βαθμολογίας της Α1. Πρόκειται για ένα ματς το οποίο περιμένουν πως και πως τόσο οι παίκτες της Ένωσης, όσο και ο κόσμος.

Από την αρχή της εβδομάδας, σε κάθε γωνιά το σημερινό παιχνίδι αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης. Σε κάθε κιτρινόμαυρο στέκι. Και σήμερα το ΟΑΚΑ να ζήσει μεγάλες πιένες. Αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο από τους Ενωσίτες που βλέπουν το όραμα που δημιουργεί η παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου στο «τιμόνι» της ομάδας.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση στον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου τον Βεζένκοφ.

Ο Άρης έχει αρετές σαν ομάδα, αλλά και η ΑΕΚ με τον Ουίλμπεκιν στην πεντάδα μπορεί να ζητήσει περισσότερα πράγματα από τα παιχνίδια της. Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αφού είναι η μεγάλη ώρα της «Βασίλισσας».  Το enwsi.gr θα είναι στο γήπεδο και θα σας μεταδώσει ραδιοφωνικά μέσω WEB RADIO την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X