"Δεν αντέχει η ΑΕΚ άλλες τιμωρίες"

"Δεν αντέχει η ΑΕΚ άλλες τιμωρίες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stamatiadis-kostasΟ αυριανός τελικός Κυπέλλου χάντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει τα βλέμματα του ελληνικού χάντμπολ. Οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην κορυφή και στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν και την συμπαράσταση των οπαδών τους. Ο έφορος της Ένωσης Κώστας Σταματιάδης με προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook ζήτησε από όλους ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση να μην πάει κανείς στο γήπεδο, αν σκοπεύει να δημιουργήσει επεισόδια.

Αναλυτικα:

“Πρέπει ολοι να καταλάβουμε οτι οι πρωταγωνιστες ειναι οι αθλητες και οι προπονητές και οχι οποιοσδήποτε άλλος . Οποιος ξεκινήσει απο το σπίτι του με σκοπό να γίνει πρωταγωνιστής ο ίδιος , καλύτερα να μην έρθει στο γηπεδο . Δεν αντέχουν τα δυο σωματεία άλλες τιμωρίες και αλλα εξοντωτικά πρόστιμα , και στο τέλος τέλος δεν έχουν να χωρίσουν και τιποτα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X