Πέρασαν 15 μέρες και σήμερα αποφασίζουν στην ΕΠΟ για την τιμωρία της ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epo2Έχουν ήδη περάσει 15 μέρες από τον επαναληπτικό κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της Ένωσης να περιμένουν ακόμα την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την ποινή που θα επιβληθεί στον Δικέφαλο για τα όσα συνέβησαν στο φινάλε. Το enwsi.gr από την πρώτη στιγμή εξέθεσε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση ως προς την κλήση της ΑΕΚ σε απολογία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» απολογήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ακόμα …αγνοείται. Το γεγονός αυτό είναι απολύτως λογικό να προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ανεπίσημα για το συγκεκριμένο θέμα ότι η ΕΠΟ όφειλε να είχε ήδη ανακοινώσει την ποινή, από τη στιγμή μάλιστα που η ΑΕΚ επίσημα είχε το σθένος να τονίσει ότι θέλει να είναι η πρώτη που θα τιμωρηθεί για επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της. Με την ελπίδα βέβαια κάποια στιγμή να τιμωρηθούν και οι πραγματικοί «ένοχοι».

Η συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής θα γίνει σήμερα και η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή (αν δεν έχει …άλλη άποψη η ΕΠΟ) το αργότερο ως την Παρασκευή. Φυσικά στην Ένωση ελπίζουν ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δε θα εξαντλήσει την αυστηρότητά της πάνω στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών 2-4 αγωνιστικών, μείον τρεις βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα και «βαρύ» πρόστιμο. Στον Δικέφαλο μάλιστα θεωρούν δεδομένο ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στο σχετικό άρθρο του ΚΑΠ που αφορά σε επεισόδια αγώνων κυπέλλου.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X