Τους «χαλά» τη συνταγή η ΑΕΚ του Αγγελόπουλου και κορυφώνουν την πολεμική τους

Δουβής: «Θέλουμε μια ΑΕΚ ελληνική, που θα παίζει Ευρώπη, στο δικό της γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannias-aggelopoulos-douvis-karer-γιαννιας-αγγελοπουλος-δουβης-καρερΤο μπάσκετ αποτελεί ένα κλειστό κλαμπ. Οι θέσεις της Ευρωλίγκα είναι κλειστές, η διεκδίκηση του πρωταθλήματος ήταν υπόθεση δυο ομάδων, η κατάληψη της 3-4ης θέσης αποτελούσε επίσης υπόθεση των δύο της Θεσσαλονίκης. Η δυναμική που αναπτύσσει η ΑΕΚ, τα νέα δεδομένα που έφερε στο πρωτάθλημα η «Βασίλισσα» του Μάκη Αγγελόπουλου, χαλά τη…μανέστρα. Γι’ αυτό και όσο περνούν οι μέρες και φαίνεται πως η Ενωση επέστρεψε για τα καλά, κορυφώνεται η πολεμική.

Οσα συνέβησαν με το ματς απέναντι στον Αρη (καθοριστικό για την είσοδο στην πρώτη τετράδα) αποτελούν απλά ένα δείγμα της πραγματικότητας. Αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στην Αθήνα από το Σάββατο και θα αναχωρήσει το βράδυ της Κυριακής, επέμενε με κουτοπόνηρο τρόπο στον ορισμό του ματς για τις 3. Και όταν δεν τους πέρασε χάρη στις δυναμικές ενέργειες του Σταύρου Δουβή στον ΕΣΑΚΕ, άρχισαν τα ψελλίσματα περί διαιτητών Ευρωλίγκας και άλλων περίεργων ιστοριών.

Ως γεγονός είναι πως η ΑΕΚ τους δημιουργεί πρόβλημα. Αναλυτές του αθλήματος υποστηρίζουν πως αν ο Αρης ηττηθεί από την ΑΕΚ, θα επιδιώξει να βγει 6ος στην κανονική διάρκεια για να μην πέσει πάνω της στα πλέι οφ. Κανείς δεν θέλει να αγωνιστεί με την Ενωση και αυτό ισχύει και για τους «αιώνιους». Βλέπετε, με την ΑΕΚ θα υπάρχουν πραγματικά ανταγωνιστικά παιχνίδια, δεν θα θεωρούν εκ προοιμίου δεδομένη την πρόκριση τους και θα ήθελαν να την αποφύγουν. Μόνο που η ΑΕΚ είναι εδώ για τα καλά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X