Μελισσανίδης: «Θα βρεθούν λύσεις για όλα»

Η πρώτη νίκη του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis1-μελισσανιδηςΑν και ήταν φανερό πως υπήρξε συγκεκριμένο κέντρο εξουσίας που επιχείρησε να προβάλει την υπόθεση της συνάντησης ΑΕΚ – ΥΠΕΚΑ με δικό του τρόπο (με άγνωστο ακόμα το σχέδιο και τις επιδιώξεις), η πραγματικότητα είναι πως στην Ενωση δεν υπήρξε ούτε κρύο, ούτε ζέστη από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Δεν έγιναν σοφότεροι, δεν έμαθαν κάτι καινούργιο, δεν επηρεάστηκε ούτε κατ’ ελάχιστο η εξέλιξη του γηπέδου. Αντίθετα, τα πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά.

Από χθες το βράδυ το enwsi.gr σας μετέφερε το ρεπορτάζ και τις πραγματικές αντιδράσεις που υπήρχαν στα υψηλόβαθμα κλιμάκια της ΑΕΚ. Προς πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, ήρθε η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην «Ωρα των σπορ». «Δεν προκύπτει λόγος να χάσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι, δεν υπάρχει καμιά αρνητική εξέλιξη, συζητάμε και θα βρεθούν λύσεις για όλα».

Εντός της ημέρας στην ΑΕΚ θα αποφασίσουν εάν θα παραστούν στη συνάντηση της Δευτέρας με τον δήμο και το ΥΠΕΚΑ, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι προς το ναι. Αλλωστε, η συζήτηση – έστω και αν είναι ατέρμονη και προσπαθεί να…τετραγωνίσει τον κύκλο – δεν βλάπτει κανέναν. Στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ και την οικοδομική άδεια και έπειτα θα καθίσουν σε τραπέζι ουσιαστικής διαπραγμάτευσης με κυβέρνηση και δήμο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X