«Θα βρούμε άκρη για το γήπεδο»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Υπερβολική και ανούσια θεωρούν στην ΑΕΚ την υπόθεση που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από τη διαρροή της συνάντησης «κιτρινόμαυρων» εκπροσώπων με παράγοντες του ΥΠΕΚΑ. Αν και λέχθηκαν υπερβολές – ακόμα και η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ήταν εκτός κλίματος – η αλήθεια είναι πως στην Ενωση δεν υπήρχε κανένα ίχνος ανησυχίας και πανικού. Αντίθετα, εκφραζόταν εκ νέου σιγουριά πως το θέμα του νέου γηπέδου έχει δρομολογηθεί.

«Θα βρούμε άκρη για το γήπεδο, δεν χρειάζεται να στεκόμαστε σε τέτοιες υποθέσεις», λέχθηκε χαρακτηριστικά προς το enwsi.gr από κορυφαίο παράγοντα της ομάδας. Και είναι γεγονός πως στην ΑΕΚ θεωρούσαν πως υπήρξε πολύ κακό για το τίποτα. Είναι γνωστή η στάση του υπουργείου προς το γήπεδο, αλλά και η επιρροή του Βασιλόπουλου. Αυτό δεν αλλάζει το θέμα, ούτε προσθέτει κάτι ουσιαστικό. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρξε καν σε κορυφαίο επίπεδο, με τον Τσιρώνη ή τον Λαφαζάνη και όχι από κάποιο στέλεχος.

Ετσι και αλλιώς, η υπόθεση της ΑΕΚ δεν θα κριθεί ούτε από τις βουλές κάποιου στελέχους, ούτε από τη θέση του δήμου. Η ΑΕΚ έχει νόμο που το ΣτΕ κρίνει τη συνταγματικότητα του, η ΑΕΚ έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση της οικοδομικής άδειας. Για αμφότερα περιμένει ουσιαστικές εξελίξεις ως το τέλος Μαΐου και έπειτα υπάρχει πρόθεση να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πολιτική ηγεσία και τον δήμο, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X