«Παραμιλούν» με την πρεμιέρα του Ουίλμπεκιν στην ΑΕΚ, σιγουριά πως θα κάνει τη διαφορά

«Παραμιλούν» με την πρεμιέρα του Ουίλμπεκιν στην ΑΕΚ, σιγουριά πως θα κάνει τη διαφορά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

wilbekin3-ουιλμπεκινΕπί μήνες, η αναζήτηση της τελευταίας μεταγραφικής κίνησης για φέτος, αποτελούσε αντικείμενο συζήτησης στην ΑΕΚ. Κατά καιρούς εμφανίστηκαν απίθανα ονόματα (Ούκιτς, Πλάνινιτς) ή και περιπτώσεις όπως του Αρμστεντ, που αποτέλεσε στόχο, αλλά με δυσκολίες που αποδείχθηκαν ανυπέρβλητες. Η Ενωση περίμενε και έκανε την κίνηση της για την περίπτωση του Σκότι Ουίλμπεκιν. Και έφτασαν μόνο 32 αγωνιστικά λεπτά, για να φανεί πως ο Αμερικάνος είναι σπουδαία περίπτωση.

Στην ΑΕΚ…παραμιλούν ακόμα και σήμερα με την πρεμιέρα του Ουίλμπεκιν στη Ρόδο. Ο Αμερικανός έκανε πράγματα και θαύματα, αγγίζοντας τα όρια του…στατιστικού λάθους. Βλέπετε, είναι απίθανο να αγωνίζεται ένας πλέι μέικερ (εκείνος δηλαδή από τα χέρια του οποίου περνά περισσότερο από κάθε άλλον η μπάλα) για περισσότερο από τρία δεκάλεπτα και να έχει μόνο ένα λάθος! Είναι πραγματικά εκπληκτικό και πείθει με το…καλησπέρα, πως η «Βασίλισσα» έκανε διάνα.

Οι προσδοκίες για τον Ουίλμπεκιν είναι πολύ υψηλές. Θεωρείται παίκτης κλειδί για τη συνέχεια, καθώς μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην οργάνωση του παιχνιδιού, πόντους και ασίστ δημιουργικά, αλλά και «σκυλίσια» άμυνα πάνω στο αστέρι του αντιπάλου. Με δεδομένο πως βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής, είναι σαφές πως στην ΑΕΚ περιμένουν ό,τι ο Ουίλμπεκιν θα είναι ακόμα καλύτερος, όσο περνά ο χρόνος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X