Με το... καλημέρα ο Ουίλμπεκιν έκανε την διαφορά και δείχνει «λίρα εκατό»

Τεράστια ανατροπή από μια μεγάλη ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ouilbekinΕξαιρετικά δείγματα γραφής άφησε ο Σκότι Ουίλμπεκιν στη χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Κολοσσό. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε χτες το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ και απέδειξε πως μπορεί να γίνει το πρόσωπο με το οποίο η Βασίλισσα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την περιφέρεια της.

Σε τριάντα δύο λεπτά αγωνιστικής δράσης ο Σκότι έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τρομερά την ΑΕΚ στον «άσο». Ο Αμερικανός γκαρντ έπαιξε γρήγορα και αποτελεσματικά ενώ έδειξε καλό πρόσωπα και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, ο νέος γκαρντ του δικεφάλου είχε απόλυτη ευστοχία στα δίποντα (3/3), ένα στα πέντε τρίποντα, έδωσε πέντε ασίστ, πήρε πέντε ριμπάουντ κάνοντας μόνο ένα λάθος. Παράλληλα, στάθηκε επάξια στην οργάνωση του παιχνιδιού, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως μετρά μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα και βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής.

Ο Ουίλμπεκιν φάνηκε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και με το παραπάνω στις απαιτήσεις της ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή, ήρθε για να ενισχύσει τον «άσο» δίνοντας ακόμα μια λύση στον Ντράγκαν Σάκοτα πέρα από τους Αθηναίου και Παπαντωνίου, δικαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό την επιλογή των ανθρώπων της Ένωσης.

ZHNOBIA ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X