Πανέτοιμη και με τον Ουίλμπεκιν η «Βασίλισσα» στη Ρόδο για ακόμα μια παράσταση

Πανέτοιμη και με τον Ουίλμπεκιν η «Βασίλισσα» στη Ρόδο για ακόμα μια παράσταση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-wilbekin-αγγελοπουλος-ουιλμπεκινΤο δικό της σερί νικών ως το φινάλε της περιόδου, «χτίζει» η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια της Α1. Η «Βασίλισσα» συνδυάζει την απόκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, με μεγάλες αγωνιστικές παραστάσεις και αυτό φιλοδοξεί να κάνει και σήμερα στη Ρόδο. Στο νησί των Ιπποτών, όπου θα πραγματοποιηθούν και τα αποκαλυπτήρια του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της Ενωσης, του ταλαντούχου Σκότι Ουίλμπεκιν.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Με την προσθήκη του Ουίλμπεκιν, η ΑΕΚ «γέμισε» ακόμα περισσότερο στην περιφέρεια, έχοντας έναν καλό αμυντικό που μπορεί να εξολοθρεύει τα δυνατά όπλα των αντιπάλων. Ο Αμερικανός βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής, μαθαίνει τα συστήματα και τη λογική του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στην ΑΕΚ θέλουν τη νίκη και μια επιβλητική εμφάνιση, ώστε στη συνέχεια να αφοσιωθούν στο σπουδαίο ματς με τον Αρη. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε για το παρασκήνιο που επιχειρεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε το ματς να γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή σε κοινό χρόνο με τα ματς ποδοσφαίρου και χάντμπολ. Στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να το επιτρέψουν, αλλά επί του παρόντος είναι προσηλωμένοι στη νίκη μέσα στη Ρόδο. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί όπως πάντα και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, που ταξιδεύει το πρωί για τη Ρόδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X