Από την… στροφή της Ρόδου περνάει το ντέρμπι με τον Άρη

Από την… στροφή της Ρόδου περνάει το ντέρμπι με τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolossos aekΗ Βασίλισσα θα ταξιδέψει στη Ρόδο για την 21η αγωνιστική της Basket League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό σε ακόμα μια εκτός έδρας κρίσιμη αναμέτρηση. Οι «κιτρινόμαυροι» μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ θα βρεθoύν στη Ρόδο εκεί όπου θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους κρατήσει στο «παιχνίδι» της τετράδας.

Η ΑΕΚ μετράει εως τώρα τρεις εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα της Basket League με Κηφισιά, Πανιώνιο και Απόλλων Πατρών, νίκες που σαφώς έδωσαν στην ΑΕΚ πολύτιμους βαθμούς αλλά και ψυχολογία για τη συνέχεια μιας και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν πάντα βαθμό δυσκολίας. Να σημειωθεί πως και οι τρεις αυτές νίκες έχουν σημειωθεί με τον Ντράγκαν Σάκοτα να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας.

Ιδιαίτερα κρίσιμο όμως θεωρείται το παιχνίδι του Σαββάτου για τη Βασίλισσα στη Ρόδο, παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει και παγίδα για τους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια προσφέροντας παράλληλα και θέαμα ωστόσο θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη και πλήρως συγκροτημένη απέναντι στον Κολοσσό, ο οποίος κατάφερε να «κλέψει» τη νίκη απέναντι στον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ένωση άλλωστε θέλει τη νίκη τόσο για λόγους βαθμολογικούς, αφού θα μπορέσει να κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από  Άρη και ΠΑΟΚ, όσο και για λόγους ψυχολογικούς ενόψει του ντέρμπι της 29ης Μαρτίου στο ΟΑΚΑ απέναντι στους «κίτρινους».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X