Η ευκαιρία της ΑΕΚ και τα must win ματς για την είσοδο της στην 4αδα

Μπερτομεου: "Η ΑΕΚ μπορεί να είναι υποψήφια για wild card"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek basketH «Bασίλισσα» άρπαξε την… ευκαιρία που της έδωσε ο Άρης μετά την εκτός έδρας ήττα του από τον Κολοσσό Ρόδου, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Κηφισιά σε ακόμα μια επιβλητική εμφάνιση και πλέον βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Η Ένωση μετά τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είχε ένα σερί εννέα αναμετρήσεων με τα περισσότερα από αυτά (αν όχι όλα) να κρίνονται ως «must win» προκειμένου η ΑΕΚ να βρεθεί στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέση που της δίνει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει πλέι οφ.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μπήκε δυναμικά σε αυτόν τον κύκλο των αναμετρήσεων μετρώντας έως τώρα τρεις νίκες (με Πανελευσινιακός, Απόλλών Πατρών και Κηφισιά), χάρη στις οποίες βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η τελευταία ωστόσο νίκη έδωσε στην ΑΕΚ ένα επιπλέον πλεονέκτημα, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» μείωσαν με αυτόν τον τρόπο τη βαθμολογική διαφορά σε σχέση με τον Άρη στους δύο βαθμούς.

Η Βασίλισσα έχει μπροστά της έξι ακόμα αναμετρήσεις με Κολοσσό, Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ εκτός έδρας και με Άρη, Τρίκαλα και ΠΑΟΚ εντός, πρόγραμμα σχετικά ευκολότερο σε σύγκριση με εκείνο του Άρη που αποτελεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής το βασικό της αντίπαλο για την τετράδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχτούν άλλωστε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τον Άρη και είναι σαφές πως θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας για τη νίκη. Από την άλλη μεριά οι «κίτρινοι» έχουν ένα «βουνό» μπροστά τους εως τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς στις τρεις από τις έξι αναμετρήσεις που ακολουθούν έχουν να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, πρόγραμμα σαφώς πιο δύσκολο από εκείνο της Ένωσης.

Φυσικά, στην ΑΕΚ δεν κοιτάνε τα αποτελέσματα των αντιπάλων και έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη στα παιχνίδια που ακολουθούν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας έτσι ώστε να μπορούν να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή θέση ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ, εκεί όπου θα «διαπραγματευτούν» την ευρωπαϊκή τους παρουσία. Η ΑΕΚ, επαναλαμβάνουμε επέστρεψε και είναι πάλι εδώ. Για τα καλά και με… ευρωπαϊκό όραμα από τον Μάκη Αγγελόπουλο.

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X