Βάζει ρήτρα για το ΝΒΑ η ΑΕΚ στον Ουίλμπεκιν, ο παίκτης που έλειπε από τον Σάκοτα

Στα χνάρια του Ντομινίκ, του Μπάρκλεϊ και του Σακίλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

wilbekin1-ουιλμπεκινΟι συστάσεις για τον Σκότι Ουίλμπεκιν είναι πολύ σημαντικές και δείχνουν ένα πραγματικό «λαχείο». Και είναι γεγονός, πως στην ΑΕΚ πιστεύουν πως έχουν κάνει διάνα με την απόκτηση του. Βλέπετε, το ταλέντο και τα χαρακτηριστικά του 22χρονου γκαρντ δείχνουν πως είναι πολύ σπουδαία πράγματα. Στην Ενωση θεωρούν δεδομένο πως ο Ουίλμπεκιν θα μείνει απλά 1-2 χρόνια στην Ευρώπη και έπειτα θα περάσει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Γι’ αυτό άλλωστε, στην ΑΕΚ επιθυμούν στην υπογραφή των συμβολαίων με τον Ουίλμπεκιν να θέσουν υψηλή ρήτρα για τη «μετακόμιση» του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Επίσης, θα γίνει προσπάθεια για να υπάρξει οψιόν της Ενωσης για την επόμενη, αλλά και τη μεθεπόμενη σεζόν. Τόση εμπιστοσύνη υπάρχει στα προσόντα και τις ικανότητες του Αμερικανού άσου.

Είναι σημαντικό πως ο Ουίλμπεκιν εκφράζει αυτό ακριβώς που ζητούσε ο Σάκοτα για την περιφέρεια. Εξαιρετικός αμυντικός, ικανός να «εξολοθρεύσει» το δυνατό χαρτί των αντιπάλων της ΑΕΚ στην περιφέρεια, άριστος οργανωτής με πολλές ασίστ ανά παιχνίδι και εύστοχος όταν χρειάζεται (σουτάρει τρίποντα με ποσοστό άνω του 40%. Στοιχεία που προκαλούν την πεποίθηση, πως η «Βασίλισσα» έκανε διάνα σε ακόμα μια κίνηση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X