Να επιβληθεί ο νόμος προς όλους

Να επιβληθεί ο νόμος προς όλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pereira-kasami-περειρα-κασαμιΤο κακό έγινε. Και ήταν τραγικότερο, ακόμα και από το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος φίλος της ΑΕΚ. Η ομάδα έχασε την πρόκριση, τη ψυχολογία της, σημαντικούς παίκτες και την ευκαιρία να διδάξει ήθος. Οι ελάχιστοι, οι 17 μετρημένοι που φαίνονται και στα σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν, κατάφεραν να λεκιάσουν τη συγκλονιστική παρουσία των πολλών και να φέρουν την Ενωση με την πλάτη στον τοίχο. Βλέπετε, η ΑΕΚ έπεσε και στην…κέντα, όπου πλέον η τρίχα γίνεται τριχιά έπειτα από όσα είχαν συμβεί τις περασμένες εβδομάδες.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται επί ποδός και ετοιμάζονται με το νομικό επιτελείο για τη «μάχη» που θα υπάρξει στις δικαστικές αίθουσες. Όλα δείχνουν, πως αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστικό νέο δεδομένο, η Ενωση δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών για τη νέα σεζόν που ήταν και το μεγάλο άγχος όλων. Οι ποινές θα αφορούν την τρέχουσα περίοδο και φαίνεται πως η ΑΕΚ απειλείται με αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό έδρας για 2-4 αγωνιστικές, αλλά και βαρύ πρόστιμο.

Ωστόσο, στην Ενωση έχουν αποφασίσει να ζητήσουν ισονομία. Θα καταδείξουν μέσα από βίντεο και φωτογραφίες, τις απρέπειες και τις προκλητικές συμπεριφορές των Περέιρα, Κασάμι, Σιόβα και άλλων, οι οποίοι προσπάθησαν (και πέτυχαν) να εξοργίσουν τον κόσμο της ΑΕΚ. Υπάρχουν προκλήσεις που δεν περνούν απαρατήρητες, αλλά θα ζητηθεί η παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών. Παράλληλα, στην Ενωση θα δείξουν την αντιδιαστολή ενός γηπέδου που ήταν «εκκλησία» δίχως να συμβεί το παραμικρό, την υποδειγματική παρουσία 65.000 θεατών, που προφανέστατα δεν μπορεί να ανατραπεί από τη λανθασμένη συμπεριφορά 17 ανεγκέφαλων.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X