Ούτε γκολ δεν έχει δεχθεί η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στα ματς Κυπέλλου

Ανέστης: "Κραταμε το 1-1 και συνεχίζουμε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anestisΗ αμυντική λειτουργία της φετινής ΑΕΚ αφορά συνολικά την ομάδα με τον σέντερ φορ να είναι ο πρώτος… αμυντικός, όταν η Ενωση δεν έχει την μπάλα στα πόδια της. Ο Τραϊανός Δέλλας με «όπλο» το ασφυκτικό πρέσινγκ σε κάθε ματς καταφέρνει να παίρνει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων στα παιχνίδια.

Μάλιστα, στα παιχνίδια Κυπέλλου είναι χαρακτηριστικό πως καταφέρνει η ΑΕΚ από την άμυνα να… ξεκινά τις νίκες της. Τέσσερα ματς έχει δώσει η Ενωση στο Ολυμπιακό Στάδιο ως γηπεδούχος για τον θεσμό και ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ.

Κέρδισε τον Φωκικό με 4-0, τον Ηρακλή Ψαχνών με 3-0, τον Ατρόμητο με 3-0 και την Κέρκυρα με 2-0. Αποτέλεσμα αυτού, είτε με ομάδες της Super League, είτε με Football League οι «κιτρινόμαυροι» να υψώνουν οχυρό στο ΟΑΚΑ.

Κάτι που αν καταφέρουν και αύριο θα πάρουν και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά το 1-1 στην έδρα του Ολυμπιακού.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X