Η νοοτροπία του «δεν με φοβίζει τίποτα», που θέλει να δει ο Δέλλας την Τετάρτη

Η νοοτροπία του «δεν με φοβίζει τίποτα», που θέλει να δει ο Δέλλας την Τετάρτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÅÑÌÉÏÍÉÄÁ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αποδείξει στη θητεία του στην ΑΕΚ ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Είτε αυτό αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είτε τον προγραμματισμό της ομάδας, είτε  η ψυχολογική προεργασία μια συγκεκριμένης κατάστασης.

Το βράδυ του Σαββάτου ο προπονητής  μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Ερμιονίδα, ήταν ξεκάθαρος όσο αφορά τις σκέψεις του για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

«Τίποτε δεν με φοβίζει για την Τετάρτη, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, στην ομάδα που έχω φτιάξει». O προπονητής δεν αρέσκεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε προσπαθεί να ωραιοποιήσει  μια κατάσταση.

Το παραπάνω είναι μια πραγματικότητα, που την έχει «κτίσει» τους τελευταίους μήνες μαζί με τους παίκτες του, κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο. Σε κανένα παιχνίδι οι κιτρινόμαυροι δεν έδειξαν φόβο, ούτε σε αυτό το Καραϊσκάκης. Και το ίδιο περιμένει να δει και την Τετάρτη.  Είναι σαφές ότι στο πλάνο που έχει συνολικά για τη δουλειά που κάνει στο γήπεδο, υπάρχει και η νοοτροπία του νικητή που έχει περάσει στους παίκτες του.

Και η ατάκα που πέταξε στη συνέντευξη τύπου, ήταν απλά η φυσική απόρροια πραγμάτων που ζει , βιώνει και δουλεύει κάθε μέρα στα Σπάτα. Αυτή την νοοτροπία περιμένει να δει από τους παίκτες του το βράδυ της Τετάρτης και είναι σίγουρος ότι αν αυτή βγει στο χορτάρι, η ΑΕΚ θα έχει καταφέρει να πάρει και την πρόκριση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X