Ντράγκαν Σάκοτα: «Η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ»

Ντράγκαν Σάκοτα: «Η καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

BASKET LEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÐÁÔÑÙÍ - ÁÅÊ / APOLON PATRON - AEKΔεν θα μπορούσε να έχει παράπονο ο Ντράγκαν Σάκοτα από τους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη νίκη με 89-48 απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

«Χάρηκα για τη σημερινή νίκη. Πρώτον, ήταν σημαντική για εμάς ώστε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν δεν βλέπαμε το σημερινό παιχνίδι θα λέγαμε τα καλύτερα λόγια. Δυστυχώς για εσάς πέσατε σε μια μέρα που κάναμε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα. Δεύτερον, είδα πάρα πολλούς φίλους μετά από 23 χρόνια που ήλθαν και στο ξενοδοχείο. Χάρηκα πάρα πολύ που τους είδα. Είδα ότι το ίδιο με αγαπάνε, όπως τότε που πέρασα μία από τις πιο ωραίες χρονιές στη ζωή μου εδώ στην Πάτρα», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης», ενώ στάθηκε και στο γιο του.

«Το τρίτο είναι για τον Ντούσαν. Θυμάμαι τα πρώτα βήματα που έκανε σ’ αυτό το παρκέ. Ήταν σε ηλικία 6 χρονών. Σήμερα, μετά από 23 χρόνια έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του. Αυτά είναι πράγματα που μένουνε μετά το παιχνίδι. Κάναμε σωστά την δουλειά μας. Διαβάσαμε το περιφερειακό παιχνίδι και με τα άστοχα σουτ το θέμα ήταν να πάρουμε τα ριμπάουντ. Η δουλειά έγινε πιο εύκολη απ’ ότι περιμέναμε. Είχαμε την Πάτρα σήμερα σε μεγάλη εκτίμηση. Ίσως μεγαλύτερη από ό,τι χρειαζόταν για να κερδίσουμε».

Τέλος, απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, είπε: «Νίκο Βετούλα, καλή συνέχεια. Τυχαίνουν καμιά φορά τα αποτελέσματα με έναν τρόπο που κανείς δεν θέλει να βλέπει. Κι εμείς είχαμε τέτοιο παιχνίδι και σίγουρα θα έχουμε και στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X