Να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στο φαβορί η ΑΕΚ (19:30, LIVE enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Εθνικός Αλεξ.
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ  - ÅÈÍÉÊÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÕÐÏËÇÓ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Το σημερινό παιχνίδι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι από αυτά που λέμε εκτός προγράμματος. Οι κιτρινόμαυροι δεν δείχνουν έτοιμοι να κοιτάξουν στα μάτια τον υποψήφιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ και ο στόχος του Αντώνη Παπαδόπουλου και των παικτών της Ένωσης είναι να αποδείξουν την αγωνιστική τους πρόοδο. Βλέπετε υπάρχουν πολλά και κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα στη συνέχεια που θα κρίνουν την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Η Ένωση είναι η μοναδική ομάδα της Volleyleague που αγωνίζεται χωρίς ξένους, ενώ πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά τη χθεσινή νίκη της Λαμίας, έχοντας τρεις νίκες.   Στα αγωνιστικά αμφίβολος δίνεται ο Ωρολογάς που έχει υποστεί διάστρεμμα και πιθανόν να προφυλαχθεί για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να έχει την παραμικρή απώλεια στην προσπάθεια του να τελειώσει χωρίς άλλες απώλειες τον πρώτο γύρο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X