Τα...σπάει ο Αρμστεντ στη Σλοβενία, επένδυση για το μέλλον (VIDEO)

Τα...σπάει ο Αρμστεντ στη Σλοβενία, επένδυση για το μέλλον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

armstend1-αρμστεντΜπορεί για τους περισσότερους το όνομα του Μάλκολμ Ρέι Αρμστεντ να μη λέει πολλά, αλλά για την ΑΕΚ σηματοδοτεί ένα «λαχείο» για το μέλλον. Αυτή είναι η εκτίμηση που υπάρχει για τον 26χρονο γκαρντ, που τα…σπάει με τις εμφανίσεις του στην Κρκα. Και είναι αλήθεια, πως στην Ενωση επιθυμούν να συμφωνήσουν άμεσα μαζί του, έχοντας ορίζοντα και για την επόμενη σεζόν. Βλέπετε, η εκτίμηση για τον Αρμστεντ είναι πως ακόμα δεν έχει βγάλει όσα μπορεί και τη νέα περίοδο θα είναι περιζήτητος απ’ όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Πανεπιστήμιο του Ορεγκον, όπου είχε 10,3 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ τη σεζόν 2012/13 έπαιξε στο Γουϊτσιτά και είχε 10,7. Στα τέλη της περυσινής σεζόν πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Κρκα και άρχισε να κάνει πράγματα και θαύματα. Σε έξι ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί είχε 11,2 μέσο όρο πόντων, με 43% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 5,5 ασίστ. Την τρέχουσα σεζόν βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο: 17,7 μέσος όρος πόντων, με 48,4% στα δίποντα, 33,1% στα τρίποντα και 4,4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Δεν υπάρχει παιχνίδι που να έχει μείνει σε μονοψήφιο αριθμό πόντων και το ρεκόρ του είναι 31. Απόλυτα ενδεικτικά των ικανοτήτων του είναι όσα έκανε χθες το βράδυ στο ντέρμπι της Κρκα με τη Ζαντάρ. Ο Αρμστεντ ήταν ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στη Κρκα πετυχαίνοντας τρία τρίποντα στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, με το τελευταίο 2 δεύτερα πριν το φινάλε. Σε 31 λεπτά συμμετοχής είχε 23 πόντους, με 50% στα δίποντα, 37,5% στα τρίποντα και 100% στις βολές. Είχε ακόμα δέκα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και ένα κλέψιμο, κερδίζοντας απόλυτα δικαιολογημένα τον τίτλο του ήρωα της αναμέτρησης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”1OcJVZaQAms” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”igIYAMZuS7M” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X