Τον απέλυσαν πριν την ΑΕΚ

«Κατασκοπεύει» την Επισκοπή η ΑΕΚ ενόψει ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

episkopiΛίγες μέρες πριν υποδεχτούν την ΑΕΚ στο Ρέθυμνο οι διοικούντες την Επισκοπή ανακοίνωσαν το “διαζύγιο” με τον γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Κονομάρα. Οι υπεύθυνοι της Κρητικής ΠΑΕ, καθώς και ενδεχομένως ο προπονητής Γιάσμινκο Βέλιτς, θέωρησαν ότι οι παίκτες τους δεν ήταν στο επίπεδο που θα ήθελαν και προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση. Εξέδωσαν μάλιστα και ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται:

“Στη λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή Παναγιώτη Κονομάρα προχώρησε σήμερα 25/2/15 , η ομάδα μας. Η ΠΑΕ Επισκοπής εύχεται στον Παναγιώτη Κονομάρα καλή σταδιοδρομία σ’ ότι επιλέξει”. Λίγο αργότερα ο πρώην πλέον γυμναστής των Κρητικών τόνισε στο “aoepiskopis.gr”: “Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Νικολιδάκη όσο κι όλους τους τεχνικούς και ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαμε μέχρι σήμερα συνεργασία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X