Αρσενιάδης: "Μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να σώσει την ΑΕΚ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arseniadisΟ Κώστας Αρσενιάδης υπηρετεί το βόλεϊ αρκετά χρόνια, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο της ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Μιλώντας στο novasportfm 94.6 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανδρικό τμήμα βόλεί της Ένωσης, ο προπονητής της Κηφισιάς, ξεκαθάρισε ότι μόνο  ο Δημήτρης Μελισσσανίδης είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει.

Αναλυτικά:

Για την εμπειρία του από τον πάγκο της ΑΕΚ: «Ήταν τόσο κακή η χρονιά που την έχω ξεχάσει. Θυμάμαι την αγάπη του κόσμου. Αυτό ήταν το πιο θετικό. Η οργάνωση της ομάδας ήταν πολύ κακή. Πρέπει να βοηθήσει η μαμά ΑΕΚ που είναι το ποδόσφαιρο και ο κύριος Μελισσανίδης για να φύγουν τα προβλήματα που την ταλανίζουν ακόμα, μόνο από πολύ ψηλά μπορεί να δοθεί η λύση».

Για τα πλέι άουτ: «Υπάρχει μία τριάδα ομάδων που είναι πιο κοντά: η ΑΕΚ, η Λαμία και η ΜΕΝΤ. Πιστεύω πως η Ορεστιάδα και ο Άρης είναι πιο μακριά από αυτούς και ίσως αποφύγουν και οι δύο τα πλέι άουτ. Στην ΑΕΚ είχαν φτιάξει ένα ρόστερ εντυπωσιακό, αλλά δεν μπορούσαν να το στηρίξουν οικονομικά. Η Λαμία ξεκίνησε άσχημα, αλλά έχει κάνει πολλές αλλαγές και δείχνει άλλη ομάδα. Η ΜΕΝΤ έχει κάνει επίσης πολλές αλλαγές, ειδικά με την αποχώρηση του βασικού της πασαδόρου και τα οικονομικά προβλήματα της έχουν στοιχίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X