Ο Δέλλας ετοιμάζει όλα τα «βαριά χαρτιά» για το ματς της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή

Δέλλας στους παίκτες του για τα Χριστούγεννα: «Να περάσετε καλά με ... μέτρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas barbosa paiktesΜπορεί το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην Παναχαϊκή να αποτελεί ένα ματς μεταξύ του πρώτου της βαθμολογίας και του δεύτερου, μπορεί οι Πατρινοί να προσπαθούν να αμφισβητήσουν την υπεροχή που έχει η ΑΕΚ στη κατηγορία, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι της Τρίτης σαν ένα ματς σαν όλα τα άλλα. Όπως βλέπουν δηλαδή τα περισσότερα στον Νότιο Όμιλο. Και σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να αγωνιστούν αυτοί που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής για το βασικό σχήμα. Αυτοί δηλαδή που έχουν την μερίδα του λέοντος σε συμμετοχές τη φετινή χρονιά.

Ο προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με όλα τα «βαριά χαρτιά» και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πειράματα. Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κερδίσουν για να αυξήσουν την διαφορά που έχουν από την Παναχαϊκή στους εννιά βαθμούς. Και είναι κάτι που έχει τονίσει στο παρελθόν και στους παίκτες του. Ότι στόχος, πλην των νικών, είναι να μεγαλώσει και η διαφορά της ΑΕΚ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Μπορεί ο προπονητής να μην έχει ανοίξει ακόμα τα «χαρτιά» του αναφορικά με την ενδεκάδα (πιθανόν να γίνει αυτό σήμερα), αλλά η διάθεση που υπάρχει στο προπονητικό τιμ είναι η ομάδα να εμφανιστεί πλήρης και χωρίς αλλαγές. Παρά το γεγονός ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας υπάρχει παιχνίδι εκτός έδρας και μάλιστα ταξίδι στη Κρήτη για το παιχνίδι με την Επισκοπή.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X