Ρώτησαν στην ΑΕΚ για τον 28χρονο Γάλλο επιθετικό της Κλουζ, Γκρεγκορί Ταντέ

Ρώτησαν στην ΑΕΚ για τον 28χρονο Γάλλο επιθετικό της Κλουζ, Γκρεγκορί Ταντέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LPF2013 - CFR CLUJ - U CLUJΕίναι σαφές ότι ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, όπου η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια, οι κιτρινόμαυροι θα κοιτάξουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή με παίκτες ικανούς να κάνουν την διαφορά. Μάλιστα μετά τον τραυματισμό του Ιβάν Μπρέσεβιτς, δεν αποκλείεται να αποκτηθούν ακόμα και δύο επιθετικοί, αναλόγως με το διάστημα απουσίας του Κροάτη από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν σε όλη την Ευρώπη για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr,  μια εξ αυτών φαίνεται να είναι ο Γάλλος Γκρεγκορί Ταντέ της Κλουζ. Πρόκειται για 28χρονο επιθετικό που αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στη Ρουμανία και μάλιστα έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Φέτος σε 12 παιχνίδια με την ομάδα του έχει σκοράρει 10 φορές, ενώ αγωνίστηκε πριν την Κλουζ για πολλά χρόνια στην Σκωτία. Οι κιτρινόμαυροι ρώτησαν για την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού, στο πλαίσιο των αναζητήσεων που κάνουν για ποδοσφαιριστές ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Πάντως ο Ταντέ κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά φέτος και προσπαθεί μόνος του να βγάλει την Κλουζ από το αγωνιστικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει, βρισκόμενη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X