Αθηναίου: "Γινόμαστε καλύτεροι"

Αθηναίου: «Θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και θα τα καταφέρουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

athinaiou-sakota-αθηναιου-σακοταΟ Γιάννης Αθηναίου αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ, στην πρόοδο που δείχνει η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά και στη φιλοσοφία του Ντράγκαν Σάκοτα.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων. Εμείς ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με αρχές και πολύ σκληρή άμυνα. Ερχόμενοι από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό προσπαθήσαμε σε αυτές τις δύο μέρες να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Η ομάδα χτίζεται μέρα με τη μέρα κι εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα στη φιλοσοφία του κόουτς. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλές αδυναμίες ακόμη, αλλά η ομάδα χτίζεται ακόμη», τα λόγια του διεθνούς γκαρντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X