Το «στοίχημα» του Σάκοτα, να εμφανίσει στο ΣΕΦ μια ανταγωνιστική ΑΕΚ

Ξεκινά η προετοιμασία του ντέρμπι της Δευτέρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakotaΤο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πέρασε και η ΑΕΚ πάλεψε όσο της επέτρεπαν οι δυνάμεις της απέναντι στους «πράσινους». Μέσα σε λίγες μέρες όμως οι «κιτρινόμαυροι» οι κιτρινόμαυροι έχουν να αντιμετωπίσουν τον έτερο μεγάλο αντίπαλο της και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να περάσουν για πρώτη φορά φέτος μια εντελώς πρωτόγνωρη διαδικασία. Να αντιμετωπίσουν μέσα σε λίγες ημέρες τους δύο αιωνίους, με το μεγάλο «στοίχημα» της «Βασίλισσας» να είναι η ανταγωνιστική εικόνα ακόμα και απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ άλλωστε έχει φτιαχτεί για τη υπέρβαση και θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να διαχειριστεί δύσκολο και βαρύ πρόγραμμα αγώνων. Ο Σάκοτα γνωρίζει πολύ καλά από τέτοιες καταστάσεις, έχοντας τεράστια εμπειρία από τέτοια ματς. Και προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να το περάσει και τους παίκτες της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X