Σταυρακάκης: "Η Χαλκίδα ήταν καλή λύση, κακώς δεν έγινε το ματς"

Διπλό για τους μάγκες με 27-16 μέσα στο Λουτράκι επί του Ποσειδώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handballΓια την νέα αναβολή του ημιτελικού κυπέλλου χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και Διομήδη Άργους μίλησε σε συνέντευξή του ο ειδικός γραμματέας της ΟΧΕ, Δημήτρης Σταυρακάκης, στο «NovaΣΠΟΡ fm 94,6».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-για την νέα αναβολή του αγώνα που ήταν να διεξαχθεί στην Χαλκίδα:

«Φοβάμαι ότι το παιχνίδι είναι στοιχειωμένο… Προφανώς και αστειεύομαι. Η άποψη μου είναι ότι στην Χαλκίδα κακώς δεν έγινε το παιχνίδι και φταίει η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής. Απορώ πέρσι πως γινόταν να διεξάγονται αγώνες μπάσκετ Α1 στην πόλη και να μην δέχονται ένα ματς χάντμπολ. Ο αστυνομικός διευθυντής της Εύβοιας μου είπε χαρακτηριστικά: «πέρσι δεν ήξερα τι γινόταν φέτος είμαι εγώ», ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του».

-την λύση του κλειστού της Καλλιθέας που προτάθηκε:

«Προσπαθήσαμε και βρήκαμε γήπεδο στην Καλλιθέα χωρητικότητας 300 θέσεων . Η Αστυνομία της πόλης μας είπε, ότι θα μπουν 150 φίλοι της ΑΕΚ και 30 του Διομήδη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ αντέδρασε και αρνήθηκε γιατί όπως μας ανέφερε έχει διαρκείας και ίσως ο κόσμος της ερχόταν έξω από το γήπεδο. Μετά άλλαξε στάση και ο Δήμος και είπε ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, αφού ούτε και οι κιτρινόμαυροι εγγυήθηκαν την διεξαγωγή του αγώνα…».

-τι θα συμβεί πλέον με τον ημιτελικό:

«Αύριο πρόκειται να οριστεί η ημερομηνία του τελικού και πλέον η ΑΕΚ πρέπει άμεσα να βρει γήπεδο δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Αν η ΑΕΚ δεν βρει γήπεδο τότε θα ψάξουμε εμείς μια λύση για να γίνει ο αγώνας ήρεμα και να νικήσει ο καλύτερος . Πρέπει να πω πάντως ότι το χάντμπολ έχει 2-3 περιστατικά βίας αλλά δεν είναι και το χειρότερο άθλημα και είναι άδικο να υπάρχει μια νοοτροπία αρνητική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X