Όταν ο Ινγκλις δεν είναι εκεί για τη «Βασίλισσα» δεν έχει…πάρτι για την ΑΕΚ

Όταν ο Ινγκλις δεν είναι εκεί για τη «Βασίλισσα» δεν έχει…πάρτι για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english2-ινγκλιςΤο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μια διδαχτική αναμέτρηση για την ΑΕΚ. Αυτά που διαπιστώθηκαν ήταν πολλά και χρήσιμα. Η Ενωση έδειξε πως μπορεί να κοντράρει – για ένα μεγάλο διάστημα τουλάχιστον – μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Φάνηκε πως ακόμα δεν είναι έτοιμη και δουλεμένη σε επίπεδο που να της επιτρέπει να παίρνει μεγάλες νίκες. Αλλά κυρίως, πως χωρίς τον μεγάλο Καρλ Ινγκλις, δεν έχει…πάρτι. Είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο αγωνιστικά, πως όταν ο Καναδός δεν είναι καλά, δεν υπάρχουν λύσεις για την ΑΕΚ.

Στο χθεσινό ντέρμπι, ο Ινγκλις έκανε το χειρότερο παιχνίδι του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Σε 26’ συμμετοχής, είχε τραγικά ποσοστά: έσπασε τα καλάθια στα τρίποντα έχοντας μόνο 1/8, είχε ένα άστοχο δίποντο, δεν εκτέλεσε βολές. Εκανε πολλά λάθη και κάποια στιγμή έδειξε να μην πατά γερά στα πόδια του. Δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να απελευθερωθεί ή έστω να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του και αυτό τον έκανε προβλέψιμο στο παιχνίδι του. Μοιραία, με τον Ινγκλις να μένει στους τρεις πόντους, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να έχει βλέψεις στο παιχνίδι.

Η παρουσία ενός ηγέτη όπως ο Ινγκλις είναι καθοριστική για την ΑΕΚ. Βέβαια, ένας σουτέρ έχει και κακές ημέρες. Αλλά ακόμα και τότε, η ομάδα πρέπει να βρει λύσεις. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τη δουλειά, μέσα από συστήματα και βέβαια μέσα από την επιθετική συμμετοχή και άλλων παικτών. Η Ενωση είχε κόντρα στον Παναθηναϊκό λύσεις μόνο από τον Μενσά Μπονσού και αυτές στο φινάλε, όταν αφυπνίστηκε και ο Ντούσαν Σάκοτα. Αλλά δεν μπόρεσε να ξεμπλοκάρει ποτέ τον Ινγκλις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X