Καθοριστικό να επιβάλει τον δικό της ρυθμό η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Καθοριστικό να επιβάλει τον δικό της ρυθμό η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÁÏÄ AEK - KAOD (BASKET LEAGUE 2014-2015)Από όποια πλευρά και να το δει κανείς το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, οι κιτρινόμαυροι είναι  αναγκασμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.

Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο.  Αυτός πρέπει να είναι άλλωστε ο στόχος της ομάδας. Να μπορέσει βήμα βήμα να δει στα ψηλότερα σκαλοπάτια.

Ο Σάκοτα έχει δουλέψει πολύ στο «σκανάρισμα» του Παναθηναϊκού. Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες. Είχε αρκετό διάστημα να προετοιμάσει την ομάδα για το αυριανό ντέρμπι.

Και είναι σαφές ότι ο προπονητής έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το δικό της παιχνίδι για να μπορέσει να εγκλωβίσει τον αντίπαλο. Με επιθετική συνταγή και όπλο τους πολλούς και καλούς παίκτες, η ΑΕΚ μοιάζει να έχει μονόδρομο αυτό το στυλ παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που αρέσκεται στο αργό τέμπο, αλλά υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό. Έχει βαρύ πρόγραμμα και δεν θέλει να καταπονηθεί παραπάνω.

Η ΑΕΚ είναι σίγουρα πιο φρέσκια από τον αντίπαλο της. Έχει παίκτες που μπορούν να τρέξουν το παιχνίδι και τον ρυθμό. Και σε αυτή την φιλοσοφία βολεύει να πάνε οι κιτρινόμαυροι για να μπορέσουν μαζί με την παρουσία του κόσμου τους να βάλουν δύσκολα στην παρέα του Διαμαντίδη και του Μπατίστα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X