Το φετινό δεδικασμένο που δίνει απλή λύση για τη ρεβάνς

Ρόβας: "Δώσαμε όλο το είναι μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovasΠερίεργα… μαγειρέματα παρατηρούνται τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Οι ημερομηνίες που είχε βγάλει η ΕΠΟ γνωστοποιούσαν ότι οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 4 και στις 5 Μαρτίου. Ωστόσο στις 5 του μήνα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την Euroleague και η αστυνομία “άναψε” ήδη κόκκινο στη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού ντέρμπι την ίδια μέρα λίγα μέτρα πιο δίπλα για λόγους ασφαλείας. Η διεξαγωγή λοιπόν του αγώνα στις 4 του μήνα είναι μονόδρομος.

Όμως εδώ υπάρχει ένα “παράθυρο” το οποίο ενδεχομένως θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός για να μεταθέσει την ημερομηνία του αγώνα για αργότερα, που θα τον… βολεύει περισσότερο. Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου είναι ορισμένο από τη Super League να διεξαχθεί το εντός έδρας παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης για την 26η αγωνιστική. Μέχρι την Τετάρτη δε μεσολαβεί το “κενό” 48ωρο που απαιτείται για να οριστεί ο αγώνας με την ΑΕΚ οπότε… αδιέξοδο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όλα λύνονται αν η Super League, ορίσει το παιχνίδι των “ερυθρολεύκων” με τους Αρκάδες την Κυριακή 1/3. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος τόσο μετά την εντός έδρας ρεβάνς με τη Ντνίπρο για το Europa League, η οποία θα διεξαχθεί στις 26/2 όσο και για το ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη 4/3. Άλλωστε υπάρχουν και ανάλογα δεδικασμένα τη φετινή σεζόν με πρωταγωνιστές τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ!

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν παίξει στις 26/10 με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στις 29/10, με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο και την 1/11 με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” είχαν παίξει στις 21/8 με τη Μίντιλαντ, στις 24/8 με τον Λεβαδειακό, στις 24/8 τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ και στις 31/8 με τον Πανιώνιο (δύο ματς δηλαδή Πέμπτη – Κυριακή), ενώ τον Οκτώβριο στο πρόγραμμά τους καταγράφονται οι αγώνες με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία την Πέμπτη 23/10 και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 26/10.

Το πιο τρανταχτά “δεδικασμένα” ωστόσο υπάρχουν στην περίπτωση του ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος” του Βορρά υποδέχθηκε στις 23/10 τη Φιορεντίνα για το Europa League, φιλοξένησε τη Βέροια στις 26/10 και ακολούθησε το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο στις 29/10… Ένα μήνα αργότερα δε, φιλοξενήθηκε από τη Ντινάμο στο Μινσκ στις 27/11 ημέρα Πέμπτη, την Κυριακή 30 του μήνα φιλοξένησε τον Πανθρακικό και την Τετάρτη 3/12 έπαιξε με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πηγή: pamesports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X